Formacion Angelina

En 2022, l’encontre amb lo quintet de còrdas Angelina mena la cantaira Muriel Batbie Castell e los musicians a trabalhar ensemble per far ausir un repertòri eclectic.

“Angelina String Quintet”, es primièr una istòria d’amistats.

​Quintet de còrdas d’Occitania compausat de musicians professionals e ensenhaires experimentats,rics de formacions divèrsas (orquèstres simfonics o de cambra famoses).

Sebastian Lopez : violon

Ensenhaire e concertista, Sebastian Lopez es un violonist diplomat de mai d’un Conservatòri de Région. membre fondator de l’Orquèstre de Cambra d’Arièja jos la direccion de Maria Cantagrilh.

Olivièr Batlle : violon

Violonista diplomat del CRR de Nantes et del CRR de Lille, son percors es semenat d’encontres. Es ara professor de violon a l’escòla de musica d’Ariza e membre de l’Orquèstre de Cambra d’Arièja.

Marc Le Querrec : alto

Marc Le Querrec estudièt l’alto et obtenguèt son diplòme al Conservatòri de Tolosa dins los orquèstres de l’Operà de Lemòtges, los orquèstres nacionals del Capitòli, de Bordèus, de Montpelhièr de San Sebastian e de Pau.

Natalia Orador : violoncèl

Natalia Orador a obtengut mai d’un prèmi de violoncèl, primièr prèmi de violoncèl, musica de cambra et D.E de violoncèl al CRR de Tolosa. Es professora de violoncèl a Valença d’Agen, Fronton et Sant Alban. Es tanben violoncelista de l’Orquèstre de Cambra d’Arièja e del Duo Tubacello.

Kevin Garçon : contrabassa

Format al CRR de Boulogne puèi al New England Conservatory de Boston, jòga regularament dins orquèstres famoses coma lo Capitòli de Tolosa, Radio France, l’Orquèstre de Lille o encora l’Orquèstre de Cambra de Tolosa. Ensenha tanben la contrabassa al CRD de Bezièrs.